Contact

0232 763 410

Program de lucru

Luni-Joi: 08:00-16:00 Vineri: 08:00-13:00

E-mail

office@ecosalubritate.ro

Monitorizare masini

Monitorizeaza activitatea masinilor de colectare in timp real.

Program de functionare

08:00-16:00 - De luni pana vineri. Sambata si Duminica liber

Instant Chat

Raspundem in timp real la solicitarile dumneavoastra

Anunt privind organizarea concursului in vederea ocuparii postului de economist

Subscrisa S.C. CLP ECO-SALUBRITATE S.A. cu sediul in Municipiul Pașcani, Str. Morilor, Nr.14, Jud. Iași, înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J22/1769/2011, având cod fiscal RO 29167911, reprezentata de Director General – Ing. Dumea Eronim Eduard, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pentru o perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție vacantă, de economist, cu timp de lucru integral (8 ore/zi).

anunt_bibliografie – Download
Anunt organizare concurs auditor intern

SC CLP ECO-SALUBRITATE SA, cu sediul in Pascani, Str. Morilor, nr. 14, organizeaza concurs de recrutare pentru ocuparea, pe durata nedeterminata (determinata pentru primele 2 luni) a postului de auditor intern.
anunt_2_concurs_auditor_intern_2016 – Download
Anunt organizare concurs expert achizitii publice

SC CLP ECO-SALUBRITATE SA, cu sediul în Paşcani, Str. Morilor, nr.14, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea, pe durată nedeterminată (determinata pentru primele 2 luni) a postului de Expert achiziții publice cod COR 214946, studii superioare, în cadrul Compartimentului  Achiziţii Publice.
anunt_concurs_achizitii_publice_bibliografie – Download
Anunt organizare concurs

S.C. CLP ECO SALUBRITATE S.A. Pașcani, organizează la sediul său, din str. Morilor, nr. 14, Mun. Pașcani, Jud. Iași, înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J22/1769/2011, având cod fiscal RO 29167911, reprezentată de Director General – Ing. Dumea Eduard, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pentru o perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție vacantă, de control financiar de gestiune, cu timp de lucru integral (8 ore/zi) în conformitate cu prevederile HG nr.1151/2012.

Anunt concurs – Download 

Bibliografie concurs-Download

Fisa postului- Download
Anunt concurs recrutare

SC CLP ECO – SALUBRITATE SA, cu sediul în Municipiul Paşcani, judeţul Iaşi, Str. Morilor nr.14, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea a trei posturi vacante din cadrul Secției de Salubritate a societățiii .
2 posturi salubrizori
1 post încărcător descărcător

Anunt privind organizarea concursului in vederea ocuparii postului de economist
Subscrisa S.C. CLP ECO-SALUBRITATE S.A. cu sediul in Municipiul Pașcani, Str. Morilor, Nr.14, Jud. Iași, înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J22/1769/2011, având cod fiscal RO 29167911, reprezentata de Director General – Ing. Dumea Eronim Eduard, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pentru o perioadă determinată a funcției contractuale de execuție vacantă, de economist, cu timp de lucru integral (8 ore/zi).

Anunt_concurs_economist – Download
Anunt organizare concurs consilier juridic

SC CLP ECO-SALUBRITATE SA, cu sediul în Municipiul Paşcani, Str. Morilor, nr.14, Jud. Iasi, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea, pe durată nedeterminată a postului de consilier juridic.

anunt_concurs_bibliografie_consilier_juridic_2 – Download
Anunt organizare concurs consilier juridic

SC CLP ECO-SALUBRITATE SA, cu sediul în Municipiul Paşcani, Str. Morilor, nr.14, Jud. Iasi, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea, pe durată nedeterminată a postului de consilier juridic.

anunt_concurs_bibliografie_consilier_juridic – Download
Anunt public

S.C. CLP ECO SALUBRITATE S.A. Pașcani, organizează la sediul său, din str. Morilor, nr. 14, Mun. Pașcani, Jud. Iași, selecția candidaților, în vederea desemnării: Directorului general.

Procedura de evaluare și selecție a candidaților se organizează în condițiile respectării prevederilor O.U.G. nr. 109 / 2011, privind guvernanța corporativă a întreprinderilor publice, ale Legii nr. 215/2001, privind administrația publică locală, republicată, cu modificările și completările ulterioare, ale Legii nr.31/1990-legea societatilor, republicata, cu respectarea principiilor nediscriminării, tratamentului egal și transparenței și cu luarea în considerare a specificului domeniului de activitate al S.C. CLP ECO SALUBRITATE SA.

Anunt_public – Download

PLANIFICAREA CANDIDATILOR ECO (2) – Download

RAPORT INITIAL ECO SALUBRITATEA (2) – Download

RAPORT PROGRES ECO (3) – Download

© Copyright 2017 by Eco Salubritate. Creat si dezvoltat de Ava Design Studio

Loading...
Facebook Messenger for Wordpress
Accest site folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării ești de acord cu folosirea acestora.